FOLLOWERS

Wednesday, September 30, 2009

Awards dan Tags dari Risa



This is my second awards. Thanks Risa sebab beri awards ni pada new blogger yang baru berjinak-jinak dengan blog ni. And thanks for being my best friends walaupun kita baru jer kenal melalui cyber ni dan rasanya mungkin faktor usia yang sama dan sesetengah perkara yang kebetulan sama menjadikan kita macam dah kenal bertahun-tahun..i'm appreciated this moments so much..luv ya ..mmmuahhhh..

Write 5 interesting facts about the person who gave you this award.

1. Risa ni famous orangnya dan menjadi moderator kat Ratuhati.Com
2. Orangnya mempunyai lesung pipit yang manis
3. Ada empat orang anak, 3 perempuan 1 lelaki (sama la kita)
4. Serious when listening dan suka menolong orang
5. Suka pergi jalan-jalan bila cuti

Note down 10 interesting facts about yourself or your hobbies

1. Sangat suka berkaraoke
2. Suka memasak dan mencuba resepi baru
3. Sangat obsess dengan kecantikkan..
4. Ingin berjaya dan memiliki kebebasan kewangan..
5. Sangat sensitif dan mudah tersentuh...
6. Suka sangat dengar lagu2 rock sentimental (sama dengan risa)
7. Waktu-waktu santai suka mengemas rumah
8. Susah menolak bila diminta pertolongan, selagi mampu akan menolong...
9. Hobi terbaru menanam pokok-pokok berdaun, seperti keladi, palm dan pokok hiasan..
10. Bercita-cita membuka sebuah cafe yang menyajikan makanan halal samada western dan oriental yang mempunyai kemudahan wifi, hiasan dalaman yang modern kotemporari dan mempunyai rangkaian francise di seluruh dunia...hehehe..besarnya cita-citaku..

Pick your 10 most deserving recepients and describe them

1. Pijot...orang noghori 9 yang sentiasa update blognyer..aku suke baca..
2. Maizatul..Ketua Puteri Umni Bahagian Alor Star yang tabah, prihatin serta superwoman..
3. Diana, niece aku yang kamceng, walaupun jarak umurku tua 13 tahun..
4. ladybirdluvone..seorang ibu yang comel..punyai 2 anak..
5. kelly910..suaminya chinese dan punyai 2 anak lelaki..
6. Dude_5176..member kat forum RH yang sudi follow blog saya..
7. Amyna..orang Kedah berperantauan di Sabah
8. Ain (Luvischenta)..ibu muda, nama babynya Erryna..
9. MamaEL..blogger yang sudi follow blog saya..
10. Darling..isteri kepada Azmir Abd. Aziz.



3 comments:

fisa said...

biler free t ku amik award nie yer...
wah Dude_5176 lg tu...hehehehe...

MIEZA said...

fisa,
Ha..sila-silakan ye..

fisa said...

ok mieza ku nk announce kn yg ku dh collect award nie yer..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin