FOLLOWERS

Monday, January 4, 2010

Happy New Year, Birthday & New Experience





Assalamualaikum....
Happy New Year kawan-kawan semua..
Mieza tak adalah banyak cerita tentang New Year ni sebab tak sambut pun..maklumlah tinggal kat Kedah ni mana ada sambutan besar-besaran macam KL, Penang dan seluruh dunia seperti yang kita tengok di dalam tv...

My wish for this 2010, nak kembali mengurangkan berat badan..Cabaran diet haritu dah gagal sebab cuti sekolah Mieza banyak habiskan masa balik rumah mak kat kampung, so bila mak masak sedap-sedap, tak boleh nak menolak...at this time berat Mieza tak kurang dan tak bertambah pun..maintain je 59kg...

Dekat office ada staff baru masuk kerja sebagai Pembantu Arkitek. Wawa namanya..dulu dia praktikal dekat office ni, lepas grad dia masuk kerja..Wawa pun tengah berdiet, so Mieza ada kawan untuk sama-sama berdiet..boleh kot kurus..hehehe...

This coming New Year jugak Mieza sambut birthday Mieza yang ke ....? hehe...Birthday Mieza jatuh pada 3 January 2010..Happy Birthday to me...semoga harapan Mieza untuk terus berjaya dalam semua bidang dikabulkan oleh Allah..Amin...

Nak cerita jugak, this new year, Amira dah masuk Form 1. Sementara menunggu intake MRSM this February, Amira ditempatkan di SMK Sultanah Bahiyah, sekolah Mieza belajar 16 tahun dulu...rindunya kembali ke sekolah...terkenang memori zaman remaja dulu..ada beberapa pic yang Mieza snap masa registration hari tu...










Till then..bye...berjumpa lagi di lain entri..


3 comments:

Lady of Leisure said...

happy birthday dan selamat tahun baru untuk akak sekeluarga...
juga untuk amira, blajar rajin2...
:)

Ummi HusnaDania said...

hepi new year & hepi bufday tuk akak..
good luck tuk amira..:p

MIEZA said...

Thanks Lady, Ummi Husna...:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin